ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΙΕΚ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΒΜ http://www.gsae.edu.gr/el/  τα αποτελέσματα επιλογής καταρτιζομένων στα ΔΙΕΚ. 

Για το ΙΕΚ Γρεβενών έχουν εγκριθεί οι ειδικότητες

-Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (ΣΕΦ)

-Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες να προσέλθουν για εγγραφή στο ΙΕΚ Γρεβενών με τα απαραίττητα δικαιολογητικικά  μέχρι και την πέμπτη 8-10-2015 (ώρες λειτουργίας ΙΕΚ Γρεβενών  11-7 μμ, ώρες εγγραφών 11-2:30 και 5-7 μμ)

Δικαιολογητικά

Κατά την προσέλευσή τους στα κατά τόπους ΔΙΕΚ οι επιτυχόντες υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν:

  • Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους.
  • Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ Β? Κύκλου, Πτυχίο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ κ.λπ.)  και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ).
  • Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια, εργασιακή εμπειρία). 
  • Εκτυπωμένο αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησής τους.

Η ηλεκτρονική αίτηση εκτυπώνεται από την ιστοσελίδα:

https://iek.sch.gr/LogIn

Σημειώνεται ότι το εκτυπωμένο αντίγραφο της αίτησης διευκολύνει τη διαδικασία εγγραφής. Ωστόσο, δεν αποτελεί λόγο αδυναμίας εγγραφής, καθώς τα ΙΕΚ ήδη διαθέτουν καταλόγους με αναλυτικά στοιχεία επιτυχόντων.

Tα φωτοαντίγραφα δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα. Αρκούν απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων από δημόσιες υπηρεσίες (Ν. 4250/2014 (ΦΕΚ 74 /Α?/26-3-2014).

Σημείωση: Ο τελικός αριθμός των τμημάτων που θα λειτουργήσουν στα ΔΙΕΚ θα καθοριστεί με βάση τις εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν και οι οποίες παρακολουθούνται μέσω πληροφοριακού συστήματος.

 Σας παρακαλούμε να διαβάστε τις οδηγίες στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΒΜ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ :

1 τμήμα τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή και ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν να επικοινωνήσουν με το ΙΕΚ Γρεβενών τηλ 24620-84183.

 2 Τεχνικός αισθητικής τέχνης & Μακιγιάζ    Μετά από αιτήματα αρκετών ενδιαφερομένων γίνεται μία προσπάθεια να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός σε άτομα ώστε να ζητηθεί η επιπλέον έγκρισή του τμήματος από την ΓΓΔΒΜ. Παρακαλούμε αν ενδιαφέρεστε για το τμήμα ή άν έχετε κάποιο γνωστό άτομο να επικοινωνήσετε  με το ΙΕΚ Γρεβενών στο τηλ 24620-84183

Additional information