Αρχική ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Συμμετοχή του ΙΕΚ Γρεβενών στο τουρνουά Μίνι Βόλευ στα Γρεβενά PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 13:12

20170611_113608small.jpg     

  20170611_113637small.jpg

            Θερμά συγχαρητήρια στους σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής και Αρτοποιών – Ζαχαροπλαστών του ΙΕΚ Γρεβενών για την συμμετοχή τους, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών, του τουρνουά μίνι βόλεϊ, στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017.

Οι σπουδαστές μας, επιδεικνύοντας υψηλό επαγγελματικό ήθος, υπευθυνότητα και συνέπεια, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, την κ. Τσιουκάνη, κ. Κουκούλα και τον κ. Κουσιώρα, σχεδίασαν, παρασκεύασαν και πρόσφεραν στους συμμετέχοντες, εδέσματα και λιχουδιές, τα οποία, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες, έγιναν ανάρπαστα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Η συμμετοχή του ΙΕΚ στην εκδήλωση, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αποδεικνύει όχι μόνο το υψηλό επίπεδο των σπουδαστών στο γνωστικό αντικείμενο της Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, αλλά και το μέγεθος της υιοθέτησης και εφαρμογής, επαγγελματικής συνέπειας και συμπεριφοράς, στοιχεία σημαντικά για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Ο Διευθυντής

Τριμίντζιος Χρήστος

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 14:12
 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ-Η εμπειρία του ΙΕΚ Γρεβενών από τη συμμετοχή στα προγράμματα Erasmus+ 2014- 2015
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2015 17:18

ΙΕΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

12-6-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΙΕΚ Γρεβενών σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη 16-6-2015 ώρα 5:30 μμ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολικού συγκροτήματος ΕΠΑΛ-ΕΚ-ΙΕΚ με θέμα ‘Η εμπειρία του ΙΕΚ Γρεβενών από τη συμμετοχή στα προγράμματα Erasmus+ 2014- 2015

Συνοπτικό Πρόγραμμα

-Παρουσίαση του ΙΕΚ Γρεβενών και των τμημάτων του.

-Παρουσίαση του προγράμματος Erasmus+ «Η Ιταλική Κουζίνα- Εκπαίδευση μελλοντικών επαγγελματιών chef» των σπουδαστών μαγειρικής του ΙΕΚ Γρεβενών στην Ιταλία

-Παρουσίαση του προγράμματος Erasmus + των καθηγητών μαγειρικής «καινοτόμοι μέθοδοι εκπαίδευσης στην διδασκαλία της μαγειρικής τέχνης.» στην Ρώμη.

-Απονομή βεβαιώσεων συμμετοχής στους συμμετέχοντες σπουδαστές και καθηγητές στα προγράμματα Erasmus+.

Περισσότερες πληροφορίες στο ΙΕΚ Γρεβενών τηλ.24620-84183 και στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ http://iek-greven.gre.sch.gr/

Ο Δντής του ΙΕΚ

Τσιουμπέρης Στέργιος

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2015 14:13
 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ"
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 13 Ιανουάριος 2015 16:05

Το ΙΕΚ Γρεβενών ευχαριστεί θερμά την κα Βέργου Δήμητρα για την παρουσίαση του θέματος "Η μαγειρική των μανιταριών" στους καταρτιζόμενους του ΙΕΚ Γρεβενών καθώς και του ΙΕΚ Μουδανιών. Μετά την παρουσίαση οι σπουδαστές μαγείρεψαν Μανιταρόσουπα στις εγκαταστάσεις της εστίας Γρεβενών. Το ΙΕΚ Γρεβενών ευχαριστεί επίσης την διοίκηση της εστίας καθώς και τον δήμο Γρεβενών για την παροχή των εγκαταστάσεων.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2015 11:42
 
Επίσκεψη του ΙΕΚ Γρεβενών στο εργοστάσιο MDF ALFA-WOOD ΠΙΝΔΟΣ και στο δάσος Κρανιάς Γρεβενών
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2011 07:31

Το ΙΕΚ Γρεβενών στα πλαίσια της μαθητείας του τμήματος ‘ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ’ διοργάνωσε την Τετάρτη  25-05-2011 επίσκεψη στο εργοστάσιο MDF ALFA-WOOD ΠΙΝΔΟΣ και στο δάσος Κρανιάς Γρεβενών, όπου ξεναγήθηκαν από τον κ. Στέφο Κωνσταντίνο δασολόγο του δασαρχείου Γρεβενών, με σκοπό την πρακτική άσκηση των καταρτιζομένων.

Το τμήμα «ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» συνόδευσαν οι εκπαιδευτές κ.Φωτόπουλος Γεώργιος και κα. Τσιόπτσια Ελένη καθώς επίσης και ο Διευθυντής του ΙΕΚ κ. Τσιουμπέρης Στέργιος.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ

 

 

 

ΤΣΙΟΥΜΠΕΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ 'ALFA WOOD ΠΙΝΔΟΣ'

 
ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ 'ΚΑΣΤΡΑΚΙ' ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 15 Απρίλιος 2011 11:01

 

Το ΙΕΚ Γρεβενών στα πλαίσια της μαθητείας του τμήματος ‘ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ’ διοργάνωσε την Δευτέρα 4-4-2011 δενδροφύτευση στο Καστράκι Γρεβενών, με σκοπό την πρακτική άσκηση των καταρτιζομένων και παράλληλα την συντήρηση και επέκταση του πανέμορφου αυτού άλσους της πόλης μας.

Το τμήμα «ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» συνόδευσαν οι εκπαιδευτές κ.Σούλας Δημήτριος και κα. Βασιλοπούλου Ανδριάνα καθώς επίσης και ο Διευθυντής του ΙΕΚ κ. Τσιουμπέρης Στέργιος.

Τα δενδρύλια χορήγησε το δασαρχείο Γρεβενών.

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 1 από 2
 

Παρουσίαση2

images

mainlogo

5