Μητρώο Επιχειρήσεων για Πρακτική Άσκηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

          Η φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ περιλαμβάνει τέσσερα εξάμηνα κατάρτισης σε θεωρητικό και εργαστηριακό επίπεδο, και ένα εξάμηνο (960 ώρες), στο οποίο πραγματοποιείται η Πρακτική Άσκησή των καταρτιζομένων, σε πραγματικούς χώρους εργασίας. Κατά την διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης, οι καταρτιζόμενοι είναι ασφαλισμένοι μόνο για ατύχημα στο χώρο εργασίας.

         Σκοπός της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος, είναι η δημιουργία μητρώου επιχειρηματιών ? επαγγελματιών, που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ειδικοτήτων κατάρτισης του ΙΕΚ Γρεβενών και, επιθυμούν να απασχολήσουν καταρτιζόμενους στις επιχειρήσεις τους, με στόχο την επιτυχή ολοκλήρωση της Πρακτικής τους Άσκησης ή της αμειβόμενης Μαθητείας.

       Ενδεικτικά και μη περιοριστικά, η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν τις προϋποθέσεις να απασχολήσουν ειδικότητες όπως Μαγειρικής, Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής, Αισθητικής και Μακιγιάζ, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Μονάδων Φιλοξενίας κλπ.

Η εγγραφή στο μητρώο γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το ΙΕΚ, στo τηλ 24620 84183 ή στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Additional information