Διερεύνηση επιλογής ειδικοτήτων 2021

Πείτε μας την προτίμησή σας για τις ειδικότητες που επιθυμείτε να λειτουργήσουν στο ΙΕΚ απο τον Σεπτέμβριο του 2021
Επισημαίνουμε ότι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, δεν είναι δεσμευτικά , αλλά δίνουν τις κατευθύνσεις για την πρόταση του ΙΕΚ προς την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, η οποία αποφασίζει τελικά για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν

» Go to poll »
1 Votes left

jVS by www.joomess.de.

Μητρώο Επιχειρήσεων για Πρακτική Άσκηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

          Η φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ περιλαμβάνει τέσσερα εξάμηνα κατάρτισης σε θεωρητικό και εργαστηριακό επίπεδο, και ένα εξάμηνο (960 ώρες), στο οποίο πραγματοποιείται η Πρακτική Άσκησή των καταρτιζομένων, σε πραγματικούς χώρους εργασίας. Κατά την διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης, οι καταρτιζόμενοι είναι ασφαλισμένοι μόνο για ατύχημα στο χώρο εργασίας.

         Σκοπός της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος, είναι η δημιουργία μητρώου επιχειρηματιών ? επαγγελματιών, που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ειδικοτήτων κατάρτισης του ΙΕΚ Γρεβενών και, επιθυμούν να απασχολήσουν καταρτιζόμενους στις επιχειρήσεις τους, με στόχο την επιτυχή ολοκλήρωση της Πρακτικής τους Άσκησης ή της αμειβόμενης Μαθητείας.

       Ενδεικτικά και μη περιοριστικά, η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν τις προϋποθέσεις να απασχολήσουν ειδικότητες όπως Μαγειρικής, Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής, Αισθητικής και Μακιγιάζ, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Μονάδων Φιλοξενίας κλπ.

Η εγγραφή στο μητρώο γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το ΙΕΚ, στo τηλ 24620 84183 ή στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Additional information